Guide: Find lokaler til firmafest i København

Guide: Find lokaler til firmafest i København

Er du klar til at forkæle dine medarbejdere med den bedste fest på hele året? Men mangler du stadig at få styr på de praktiske ting, såsom venue, mad og musik? Så skal du læse med i dette blogindlæg, hvor jeg præsenterer dig for de lækreste lokaler til firmafest i København.

Marketenderiet: En komplet pakkeløsning

Der er uden tvivl meget at holde styr på, når man skal planlægge firmafest. Ikke nok med at man skal finde lokaler, der har plads til mange mennesker, så skal gæsterne også have noget at spise. Der skal være musik til at holde festen kørende, og så skal det hele helst ikke ligge for langt væk fra offentlig transport. Heldigvis kan Marketenderiets lokaler til firmafest i København opfylde alle disse behov. De har nemlig både pladsen, kokkene og ekspertisen til at give jer de bedste rammer om en god fest.

Lokaler til firmafest i København har plads til alle

Du kan roligt skrive en lang gæsteliste, når du inviterer til firmafest i Marketenderiet. Arealet er nemlig 725 kvadratmeter stort, så der er rigeligt med plads at boltre sig på. Men det er ikke det bedste af det hele. Det store festlokale kan nemlig opdeles og indrettes i mindre afdelinger. Hos Marketenderiet er det nemlig gæsterne, der bestemmer over lokalerne og ikke omvendt. Fleksibiliteten gør Marketenderiet til en oplagt venue for mange forskellige arrangementer lige fra firmafester til produktlanceringer, konferencer og møder.

Lyd og lys får gang i dansegulvet

Som lovet har Marketenderiets lokaler til firmafest i København alt, I behøver. Det gælder også lys og lyd. I har både mulighed for at benytte deres AV-udstyr eller højtalersystemet samt mikrofoner til live-bands. Er der planer om en lille koncert, kan dette altså også lade sig gøre! Det er helt gratis for jer, når I har lejet lokalerne. Hos Marketenderiet ved de nemlig, at god musik og belysning er et af succeskriterierne for en god fest. Og derfor skal det selvfølgelig høre med i lokalelejen.

Flere fordele ved Marketenderiet

Marketenderiet ligger utrolig centralt i Valby med god forbindelse til offentlig transport, så alle har mulighed for at komme afsted. Desuden er der tilknyttet en lille gårdhave til deres venue, så gæsterne kan trække lidt luft ind i mellem dansen. Du kan læse meget mere om alle fordelene ved at booke deres lokaler til firmafest i København. Du skal bare besøge Marketenderiets hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *