Fedtsugning på hals og kæbe hos Bonnie Erichsen

Fedtsugning på hals og kæbe hos Bonnie Erichsen

Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret. Nogle kan derfor have overskud af fedt på armene og andre på halsen. I dag på bloggen skal det handle om dem, som har brug for en fedtsugning på hals og kæbe.

Fedtsugning på hals kan hjælpe på selvtilliden

Det kan tage hårdt på selvtilliden, hvis man går og er rigtig træt af sit udseende. Især når det er rigtig tæt på ansigtet. Det er forskelligt fra person til person, hvor fedtcellerne er i kroppen. Derfor er det også helt forskelligt, om kan tager ekstra på på arme, lår, hals eller et helt fjerde sted. En fedtsugning på hals og kæbe kan hjælpe på dette. Dog er det vigtigt også at overveje, først at arbejde med tankerne omkring, hvorfor man gerne vil have foretaget en sådan fedtsugning. Kan det trænes væk? Kan du spise sundere? Den første konsultation hos Bonnie Erichsen vil stille dig alle disse spørgsmål, så de kan finde ud af, om du er rigtig til fedtsugningen. Derfor kan du lige så godt afklare, hvorfor du gerne vil have en fedtsugning af din hals. Lad os tale mere om operationen nedenfor.

Hvordan foregår det?

Det er rent faktisk en super nem operation, som kun laver bittesmå ar i siderne af kæben. Denne fedtsugning af hals og kæbe arbejder med en kanyle, som føres ind og herefter fjerner overflødige fedtceller stille og roligt. Kæbelinjen vil efter behandlingen blive mere markeret. De små sår, hvor kanylen blev ført ind, lukkes med et enkelt sting. Herefter får man en let komprimerende bandage om hovedet. Trådfjernelse sker efter ca. en uge. Det er altså ikke værre end som så. Dog skal du stadig kraftigt overveje, om dette er noget, du vil. Man kan enten komme under lokalbedøvelse, hvilket er meget nemmere at vågne op fra og komme sig over. Dog kan man også få fuld narkose, hvis operationen skræmmer en. Dette tager lidt flere kræfter at komme sig over, så det er med at overveje, hvad der er bedst. Noget tid efter operationen, skal du tilbage og have taget tråden ud. Du vil kun have bittesmå ar efterfølgende. Du kan læse mange flere informationer inde på Bonnie Erichsens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel.

Du kan også læse meget mere om sundhed og velvære her på bloggen – se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *