Bestil gardinbus med klimavenlige gardiner

Bestil gardinbus med klimavenlige gardiner

Leder du efter nye gardiner til din bolig? Hvorfor så ikke bestille gardiner, der gavner miljøet og dit energiforbrug? Når du bestiller en gardinbus fra TextilRingen kan du bl.a. vælge mellem to klimavenlige gardintyper. Det er perfekt for dig, der tænker bæredygtigt og vil passe på klimaet, samtidig med at indretningen er helt i top.

En gardinbus gør det let at vælge nye gardiner

Inden jeg præsenterer dig for TextilRingens klimavenlige gardinløsninger, synes jeg lige, det skal understreges, hvorfor du overhovedet bør bestille en gardinbus. Måske tænker du: Kan jeg ikke bare bestille gardiner over nettet? Sagen er, at gardiner kan se forskellige ud alt efter, hvilket rum de hænger i. Lysindfald, vægfarve og møblement betyder nemlig meget for gardinernes udseende. Derfor er det en fordel at se gardinerne i dit eget hjem, inden du vælger. Desuden kan gardineksperten vejlede dig, så du ender med at vælge de rigtige. På den måde slipper du også for at skulle sende nethandlens fem forskellige gardintyper tilbage med posten.

3 klimavenlige gardinløsninger

Hvis du også tænker bæredygtigt, når du vælger gardiner, så er Thermo Plissé eller Klima Screen de helt rigtige gardiner for dig. Thermo Plisse reducerer nemlig varmetabet, så du ikke skal bruge så meget energi på at varme huset op. Det er både billigere for dig og bedre for miljøet. Du kan også vælge rullegardinet Klima Screen, der ligeledes har termoeffekt. Det holder på varmen om vinteren og afstøder varme om sommeren, således at indeklimaet bliver behageligt.

Solceller leverer energien

Du ved sikkert, at du kan få motoriserede rullegardiner, så du nemt kan justere lysindfaldet med et tryk på en knap. Men ved du også, at du nu kan få solceller til at levere energien til systemet? Dermed får du den samme luksus ved motoriserede gardiner, men uden at det bruger ekstra energi.

Hvordan bestiller jeg en gardinbus?

Er du interesseret i at høre mere om de klimavenlige gardiner eller se, hvilke andre gardiner, der findes? Så kan du bestille en gardinbus hjem til dig. Det er nemt og hurtigt at gøre. Du skal bare gå til TextilRingens hjemmeside og udfylde formularen. Deres gardinbusser kører i hele Danmark og er fleksible med hensyn til tidspunkter. Desuden så er det helt gratis at bestille dem, så du skal bare komme i gang! Herefter kan du inden længe se frem til lækre, klimavenlige gardiner i din bolig.

Du kan også læse om flere bæredygtige valg i blogindlægget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *