Ejendomsservice København: Hvem passer på din ejendom?

Ejendomsservice København: Hvem passer på din ejendom?

Det er altid rart, at der er pænt og ordentligt, der hvor man er. Det gælder, uanset om man er hjemme i lejlighedskomplekset eller på arbejde i virksomheden. Men orden opstår ikke af sig selv. Mangler du nogen til at vedligeholde din ejendom, så læs med, og bliv klogere på Ren-Agenternes ejendomsservice i København.

Ren-Agenterne – er det ikke kun rengøring?

Det kan godt være, RengøringsAgenterne (eller Ren-Agenterne, som de også kendes som) varetager en hel del rengøringsopgaver. Men de laver faktisk meget mere end det. Du skal ikke lade dig narre af navnet. Foruden deres team af rengøringsfolk, har de et team af viceværter, der laver ejendomsservice i København. Derudover tilbyder de graffitirens, solcellevask og vinduespudsning. De er kort sagt et firma med mange bolde i luften. For at kunne garantere dig den højeste kvalitet af deres arbejde, er deres arbejdsområder opdelt, således at deres rengøringsfolk kun tager sig af rengøring, mens viceværterne udelukkende varetager ejendomsservice, vinduespudserne pudser vinduer osv. På den måde kan hvert hold holde fokus og gøre deres bedste inden for deres område.

Ejendomsservice i København er mange ting

Der er gode grunde til at begrænse arbejdsområderne og holde dem adskilt. En viceværts opgaver er nemlig ikke så få. Når du bestiller ejendomsservice i København hos Ren-Agenterne sørger de både for:

  • Almen vedligeholdelse
  • Småreparationer
  • Udskiftning er navneskilte og lyskilder
  • Fejning af gade og gårdsplads
  • Tømning af affaldsbeholdere og bortskaffelse af storskrald
  • Døgnvagt og tilsyn med håndværkere
  • Varmemesteropgaver
  • Og en hel del mere.

Det drejer sig kort sagt om vedligeholdelse både inde og ude, så beboerne kan føle sig godt tilpasse i ejendommen og på området omkring den.

Pas på de glatte stier

Okay, måske sommeren ikke den bedste årstid at reklamere for snerydning. Men du kender Danmark – sommeren kan til tider være kort. Så kommer efteråret, og pludselig er der igen frostglatte fortove. Her kan Ren-Agenterne også være behjælpelige. De tilbyder nemlig snerydning, så gangstier og parkeringspladser kan blive ryddet for sne og beboerne kan færdes uden frygt for at falde. Dette understreger bare, at Ren-Agenterne er et trofast firma, der varetager vedligeholdelsen af din ejendom hele året rundt. Det gælder også om sommeren, hvor du kan bestille pleje af grønne områder. Med Ren-Agenterne bliver det let som en leg at holde ejendommen pæn!

Du kan læse meget mere om deres services på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *