Træt af madpakker? Du er ikke den eneste. Men hvorfor så ikke gøre noget ved det? Med en frokostordning i København får din virksomhed muligheden for at skifte madpakkerne ud med en sund og velsmagende frokostbuffet – lavet helt fra bunden. Så har du for alvor noget at se frem til ved frokosttid!
Frokost med forkælelse
I en virksomhed kan der være mange tiltag for at øge effektiviteten og energiniveauet. Men hvorfor ikke starte med at se på, hvilken type brændstof, der puttes på maskinerne? Alle mennesker har brug for energi til deres arbejde, og det er ikke lige meget, hvor den energi kommer fra. Ved at vælge en sund og energirig frokostordning i København kan du som virksomhedsejer booste medarbejdernes energiniveau direkte. Det er noget, de fleste vil tage imod med åbne arme. Det er nemlig den rene luksus, når man hver dag får leveret friskbagt brød og varme retter direkte til døren.
Vælg frokostordning i København med omtanke
Man bliver hvad man spiser! Sådan lyder det gamle ordsprog, og selvom det nok er en overdrivelse, er der måske noget om sagen. Derfor bør du også vælge med omtanke, når du undersøger det store udvalg af frokostordninger i København.
Nordic Catering skuffer ikke
For at gøre det lidt lettere for dig har jeg allerede fundet en frokostordning, der har kvalitet som en af sine vigtigste målsætninger. Det er Nordic Catering, der i over 10 år har leveret frokoster af høj kvalitet til virksomheder i hele Storkøbenhavn. De leverer altid til tiden og udvikler sig konstant, så du kan få den absolut bedste frokost og service. Det betyder også, at du hos Nordic Catering finder frokostløsninger til både kødspisere, vegetarer, veganere og allergikere. Alle har nemlig ret til god frokost – uanset behov eller præferencer.
Et varieret madmekka – uden madspild
Nordic Caterings frokostordning i København er altid tilpasset din virksomhed. Menuen er varieret, men består af nogle faste kategorier såsom: en varm ret, en salatbar, to færdigblandede salater og friskbagt brød med pålæg. Derudover er der desuden kage hver torsdag og ostebord om tirsdagen.
Spis med god samvittighed
Når man serverer frokostbuffet, kan der være en fin balance mellem en varieret menu og madspild. Det er heldigvis noget, som Nordic Catering tager højde for. En af deres målsætninger er nemlig at mindske madspild. Det gør de bl.a. ved at tilpasse mængden af mad til antallet af medarbejdere og ved at lave vegetariske retter (hvis I ønsker det).