Stormflodssikring af dit hus

Stormflodssikring af dit hus

Hej bloggen! I dag skal vi tale om stormflodssikring fra FloodFrame, som kan sikre dit hus mod vand, når det bare står ned i stænger i lang tid og vandet begynder at stige. Hvis du ikke kender til produktet, så er du kommet til det rette sted. Læs med og lær mere!

Stormflodssikring fra FloodFrame

På FloodFrames hjemmeside fortæller de, at huse er forskellige, og FloodFrame fungerer som stormflodssikring i alle slags huse. Det betyder altså, at du kan købe en FloodFrame lige gyldig om du bor i en gammel villa fra 1920 eller om du har bygget nyt hus i et nyoprettet boligkvarter. Når du køber en stormflodssikring fra FloodFrame, så klarer de det hele for dig. Den bliver sat op, helt uden, at du behøver at røre en finger. Denne sikring bliver skræddersyet, så den passer perfekt til netop dit hus størrelse og form, som terrasser, beplantning, trapper og andre relevante forhold. Hvis noget er i vejen for, at FloodFrame kan virke ultimativt, så vil FloodFrames medarbejdere også sørge for, at dette bliver ordnet. Det kan være buske, der skal flyttes, eller rækværk, der skal forstærkes.

Tilbud fra FloodFrame

Når du får et tilbud fra FloodFrame, så er alt deres arbejde selvfølgelig tænkt med i prisen. Det er både at sætte selve stormflodssikringen op, men også hvis der skal flyttes buske eller træværk, som jeg var inde på tidligere. Meterprisen på stormflodssikring med FloodFrame er fra 2.200 kr. plus moms. Prisen er afhængig af, hvor komplekst huset og omgivelserne er. Inde på FloodFrames hjemmeside, kan du se en super sej video af, hvordan det foregår, når en FloodFrame folder sig ud. Det er en virkelig informativ video, så jeg vil klart anbefale at gå ind og se den. Du kan også ca. se prisen for dit type hus inde på deres hjemmeside, hvor de har sat eksempler op for tre forskellige slags huse. Men hvorfor få en FloodFrame? Den følelsesmæssige påvirkning af at få dit hjem og ejendele oversvømmet og at leve med risiko for det er ikke sjov, og det kan denne sikring sætte en stopper for. Du er også fri for at bekymre dig om, at ejendomsværdien falder, hvis dit hus er i risiko for oversvømmelse. Det vil blive nemmere at sælge dit hus, hvis du har lyst til det. Du skal i det hele taget ikke bekymre dig om alle omstændighederne, hvis dit hus skulle blive oversvømmet.

Læs mere på bloggen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *