Klaverstemmer stemmer dit klaver

Klaverstemmer stemmer dit klaver

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om klaverstemmer, som er en person, der kan komme hjem til dig og stemme dit klaver, når det trænger. Men hvor ofte skal man have sit klaver stemt? Det skal vi tale om i dag her på bloggen. Læs med her på bloggen igen.

Klaverstemmer kommer ud til dig

Som sagt skal det handle om Klaverstemmer i dag her på bloggen – læs mere her. Det skal handle om en klaverstemmer som foretager besøg af klaverer i hele landet. Virksomheden er baseret i Næstved, men denne klaverstemmer kører gerne ud til hele landet for at stemme instrumenter (ikke kun klaver og flygel). Han kan både stemme men også vurdere instrumenters tilstande. Dette kan komme i spil, hvis man eksempelvis overvejer at købe og flytte et instrument brugt. Der er lidt forskellige priser på de forskellige stemninger, og priserne kan du læse meget mere om inde på stemmerens hjemmeside. Der er helt fra en normal/standard flygel- og klaverstemning, som er uden reparationer og til en Udvidet flygel- eller klaverstemning inkl. tilstandstjek. Det tager lige fra 1 time og op til 3 timer. Det kommer helt an på hvilken stand dit klaver er i. Er det ældre eller forsømt eller er det et sprit nyt instrument? Der er tilmed priser helt fra 320 kroner og så op til 1185 kroner. Det er altså helt op til dit klavers tilstand og hvad det har brug for af service.

Køb også gavekort til dine venner og familie

Inde på denne dygtige klaverstemmers hjemmeside kan man også købe gavekort til familie og venner i gave. Det kan være, at du har en i din omgangskreds, som har et klaver. Så kan det altså være en mega fed gave at modtage, så man ikke selv skal tænke på at købe selve servicen, men blot kan bestille stemmeren til at komme ud til sig. Det er nemlig en del penge, som man måske liiiige skal spare sammen, og så får man det måske ikke gjort, når det burde blive gjort. Du kan købe gavekort til alle de forskellige service, som de tilbyder. Det er lige fra et tjek af instrumentet til den helt store pakke, fordi du ved, at et familiemedlem eller en ven har arvet et fint klaver, som har mange år på bagen. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp til dig med klaver.

Læs også mere lige her på bloggen! Ha’ en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *