Fliser, og meget nærmere: betonfliser

Fliser, og meget nærmere: betonfliser

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om fliser. Det skal nærmere bestemt handle om betonfliser, som er et produkt, der har været på markedet i mange år. Du kender nok til disse fliser fra fortorve, carporte, gangstier, terrasser osv. Læs mere på bloggen her i dag.

Det skal handle om betonfliser

I dag her på bloggen skal det som sagt handle om betonfliser. Hvad er det for et produkt? Hvor kan man få fingrene i disse fliser, og hvorfor er det så populært et produkt her i Danmark? Alle de spørgsmål vil jeg forsøge at svare på i dag her på bloggen. Det skal som sagt handle om denne betonfliser, som er en flise, som man ser meget i Danmark. Man ser den i haver, carporte, fortorve, parkeringspladser, terrasser og meget meget andet. Det firma, som jeg i dag vil sætte fokus på, har levet af at sælge betonfliser og mange andre typer fliser igennem tre generationer. De kender deres kram, og derfor er deres kunder også så loyale til produktet de sælger. De har deres fabrik liggende i Farum, hvorfra de producerer deres betonfliser, men de sælger dem også i deres butik, som ligger i Farum. Her har de ligeledes et showroom bestående af en have, som viser alle de måder, som man kan bruge disse fliser på. De har også en indendørs have, hvor man kan se mere.

Mere end 50 års erfaring

Det kan være en stor investering at købe betonfliser eller andre fliser, hvis man skal fylde et større areal. Det ved de hos denne virksomhed, og derfor vil de også hjælpe dig så godt de kan. De har erfarne salgskonsulenter ansat, som alle kender deres produkter og enhver flise, farve og mulighed ind og ud. Dem kan du møde på fabrikken i Farum, som jeg lige talte om. De har tilmed et katalog med masser af inspiration, som du kan få tilsendt, hvis du er interesseret i dette. Så kan du tjekke alle mulighederne hjemme fra din stue, mens du drikker en kop dejlig te. Når du har et større overblik over, hvad du gerne vil, så kan du tage til Farum og tale med personalet her. Det er en stor beslutning, men med dette firma i ryggen går du aldrig galt i byen. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet en smule.

Du kan også læse mere på bloggen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *