Jeg skal starte på Social og sundhedsuddannelse

Jeg skal starte på Social og sundhedsuddannelse

 

Jeg skal starte på Social og sundhedsuddannelse til efteråret 2021

Jeg glæder mig til efteråret 2021. Der skal jeg nemlig starte på Social og sundhedsuddannelse hos Diagonissestiftelsen. Det bliver et helt vildt år, for jeg har søgt ind 2 gange, men er kommet ind nu her på andet forsøg, fordi jeg har taget et ekstra fag over vinteren og søgt ind igen. Man kan sige, at dette er en uddannelse, for dig der vil gøre en forskel for andre. Jeg synes virkelig, at jeg har et stort hjerte for alle slags mennesker i alle mulige situationer. Jeg elsker at gøre andres dag bedre i form af de ting, som jeg kan hjælpe dem med. Jeg hjælper min bedstefar meget, som er syg. Det har givet mig mod på det her. Som studerende her, har du tilmed mod på mennesker, som ikke har det så nemt enten fordi de er syge, fordi de er meget gamle eller fordi de på anden måde har fået tildelt nogle kort her i livet, som ikke er så sjove. Læs med nedenfor.

Jeg glæder mig til at blive en del af et fællesskab

Jeg er virkelig  begejstre for at starte på den her social og sundhedsuddannelse, for jeg glæder mig så meget til at gå med medstuderende og blive en del af et lille fællesskab. Det er en mindre skole, så det bliver også bare det hyggeligere og tættere. Det er en uddannelse som foregår i gamle, historiske lokaler, som er gjort i stand. Med denne kompetencegivende Social og sundhedsuddannelse bliver du klædt på til at sikre borgernes daglige trivsel, så de får mest muligt ud af deres livssituation. Og det vil jeg mega gerne. Du kan komme ud til mange forskellige slags mennesker i mange forskellige situationer og lag af samfundet. Det er noget, som jeg synes virkelig skaber en forskel. At man kan gøre noget for andre mennesker. Dét at de får en bedre dag pga mit besøg. Det er da guld værd. Hvis du sammenligner med Syddansk Universitet eller CBS, så er det her meget mere hyggeligt og man kender alle dem, som man uddannes med. 

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *