Hvad er en liggende sygetransport?

Hvad er en liggende sygetransport?

Hej alle sammen! I dag vil jeg svare på spørgsmålet i overskriften: hvad er en liggende sygetransport? Det er måske ikke alle der er klar over, hvilken service en liggende sygetransport kan yde for dig og din hverdag, så det vil jeg svare på i dag. Læs med og lær mere. 

Svar på, hvad en liggende sygetransport er

Når uheldet er ude og nogen er kommet til skade, så skal de transporteres til det nærmeste hospital. Dette sker som regel med almindelig ambulance, men ud over dette, tilbyder DK Ambulancetjeneste også liggende sygetransport, når skaden er sket for dig – læs mere her. Det er en ekstra tryghed for dig i din hverdag. Og denne service gælder ikke kun i Danmark. Hvis der sker en ulykke eller opstår sygdom, mens du er på ferie eller forretningsrejse andetsteds i Europa, så står DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport klar til at yde assistance. Den er selvfølgelig betjent af dygtige reddere, som vil gøre alt de kan, for at du får en god tur med dem. Det er vigtigt for dem, at du føler dig i trygge hænder, så du kan fokusere på at blive rask igen. Det skal være en super god oplevelse at blive hentet og kørt afsted med dem, og det er netop dette, som de har fokus på.

Men hvad er forskellen på en liggende sygetransport og en ambulance?

Det vil jeg forsøge, at forklare dig nu her. Det er egentlig rimelig enkelt, da den største forskel på en ambulance og en liggende sygetransport er, at der i en ambulance er mulighed for behandling undervejs. Den er nemlig udstyret med forskellige maskiner og værktøjer, som professionelle reddere kan bruge til at behandle patienten undervejs, hvis det er nødvendigt. Dette har en liggende sygetransport har ikke i samme omfang. De har maskiner, og kan også gribe ind, hvis der skulle ske en uventet drejning for patienten, men som regel er det mere en kørsel. Der er professionelle reddere i både ambulance og liggende sygetransport, så der er ikke en af de to, som er mere tryg at køre i for dig. DK Ambulancetjeneste kan hjælpe dig med mange forskellige ting. De kan blandt andet køre dig til sygehuse, privatklinikker, speciallæger, kiropraktorer og fysioterapeuter. Derudover kan du hjælpe med hjemkørsel fra lufthavn med mere, samt hjemkørsel i hele Europa. Det er en kanon service, som giver dig tryghed i hverdagen samt på ferier og forretningsrejser i Europa.

Læs mere lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *