Har du en stormflodssikring omkring dit hus?

Har du en stormflodssikring omkring dit hus?

Hej alle sammen! I dag skal det handle om stormflodssikring hos FloodFrame. Det er et super smart system, som bliver gravet ned i jorden omkring dit hus, og derfor er usynligt. Det bruger en helt ny teknologi, som ikke ses andre steder på markedet. Læs med og lær mere.

Tryghed med denne stormflodssikring til dit hus

FloodFrame tilpasser din stormflodssikring til netop dit hus, og prisen på deres produkt vil derfor variere meget. Det kommer selvfølgelig an på, om du har en stor eller lille grund, og om der er mange forhindringer, som skal tages af. Du kan få en FloodFrame sikring fra 1000kroner om måneden. Hvis du gerne vil vide, hvad din stormflodssikring vil koste, så kan du kontakte FloodFrame inde på deres hjemmeside, hvor alle informationer kan findes. Jeg har linket til den lidt længere oppe i denne blogpost. Inde på deres hjemmeside kan du også se masser af cool videoer og illustrationer af, hvordan den vandtætte dug duer. Det er super smart teknologi, som får den til at folde sig ud, så snart vandet stiger mod dit hus. Jo længere vandet kravler ind, i samme tempo kravler den vandtætte dug ind og op ad dit hus. Det fungerer altså som en mur af sikring mod vandet.

Hvad består dugen af?

Den vandtætte dug består af miljøgodkendte materialer, og den gør ikke brug af strøm eller andre negative energikilder. På den måde er denne stormflodssikring helt miljøvenlig. FloodFrame er normalt klar til brug to uger efter besigtigelse og opmåling. Du skal ikke foretage dig noget, fordi de dygtige medarbejdere hos FloodFrame klarer alt i forbindelse med etableringen. Når dugen har været i brug, bliver den efterfølgende udskiftet. Der følger et serviceabonnement med dit køb, som inkluderer et årligt eftersyn, så du altid er helt sikker på, at FloodFrame vil beskytte dit hus mod oversvømmelser. Nu kan du bare læne dig tilbage og nyde, at du ikke skal bekymre dig over noget, når det regner i dagevis. Denne dug gør også, at dit hus bliver mere værd, hvis det netop er placeret i udsatte områder. Så hvis du gerne vil sælge huset, kan det være en idé at installere denne vandtætte dug, så huset bliver endnu mere eftertraktet af købere. Det er noget at tænke over, og du kan kontakte FloodFrame for at høre mere omkring dette.

Du kan også læse meget mere på bloggen, hvor vi skriver om bolig, lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *