A Klasse revolutionerer din køreoplevelse

A Klasse revolutionerer din køreoplevelse

Sponsoreret indhold
Der er både store og små revolutioner. Lad os være ærlige – det er nok lige i overkanten at sammenligne Den Franske Revolution med en ny bil. Den nye A Klasse fra Mercedes har ikke ligefrem kostet blod, sved og tårer. Til gengæld har den i den grad medført en ny æra for design og teknologi i biler. Og dét er netop, hvad dette blogindlæg skal handle om.

En opgradering fra inderst til yderst

Hvis en bil kan kaldes smuk, så er det lige, hvad A Klassen er. Med sine bløde linjer og elegante udtryk er det en bil, der udstråler stil og sensualitet. Bilen har en markant kølergrill, der skaber et slankt og samtidig sporty look. Og det eksklusive look fortsætter indeni. Her finder man det store widescreen-display, der virker næsten grænseløst med sine usynlige linjer. Speedometer og infotainment flyder sammen i en perfekt kombination af teknologi og design. Også kabinen har fået sig en opgradering. Den er blevet mere rummelig, og bagagerummet har plads til intet mindre end 370 liter.  

A Klasse har teknologi, der imponerer

Mercedes overgår virkelig sig selv med den nye A Klasse, og det gælder især i forhold til teknologien. Widescreen-displayet har touch-funktion, men du behøver end ikke løfte en finger fra rattet. Bilen er nemlig også udstyret med et intuitivt og stemmestyret system, der gør, at du kan tale direkte til bilen. Glem alt om at slippe koncentrationen for at skifte musik eller lignende. I A Klasse kan du holde øjnene på vejen, samtidig med at du dikterer, hvad bilen skal gøre. Sætte musik på? Igangsætte GPS? Justere temperaturen? Du bestemmer det hele, og starter let systemet med de simple ord: ”Hey Mercedes”.

En helt personlig bil

Og det er ikke det hele. Systemet kan nemlig tilpasses forskellige chauffører. På den måde får du en helt personlig bil, der kender dig og din kørsel. Virker det skræmmende? Det er det ikke. Det er bare fremtiden.

A Klasse passer på dig

Et flot design nytter ikke ret meget, hvis du ikke kan føle dig sikker i din bil. Derfor er Mercedes’ A Klasse selvfølgelig også optimeret, så den bedst muligt kan passe på dig. Det betyder, at den har forskellige sikkerhedssystemer, der hjælper dig under kørslen. Det gælder fx funktionen Intelligent Drive, der får bilen til at rette ind efter vejens forløb.

Lyder det for godt til at være sandt? Så kan du jo selv booke en prøvetur. Se hvordan på Mercedes-Benz CPHs hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *