Frokostordning i København – Få tips!

Frokostordning i København – Få tips!

Det er ikke nødvendigvis svært at finde en frokostordning i København, da der simpelthen er så mange at vælge imellem. I virkeligheden er den svære opgave at finde en der er god, som lever op til de standarter og det budget der nu er sat. Men først og fremmest er det relevant at kigge på hvorfor det overhovedet er nødvendig at investere i en ordentlig frokostordning.

Frokostordning i København – Hvorfor?

Det er selvfølgelig vigtigt at stille spørgsmålstegn ved hvorfor, det overhovedet er nødvendigt at have en god frokostordning i København. Det er nemligt vigtigt at bruge tid, penge og energi på at sørge for a dine medarbejdere er glade for arbejdspladsen. Det er nemlig noget der smitter af på arbejdsindsatsen og dermed virksomhedens bundresultater. Herudover giver du også dine medarbejdere mulighed for at udvide deres sociale kompetencer, over et bedre frokostmåltid end hvad de er vant til. Der er også andre ting man kan gøre for at øge medarbejderplejen på arbejdspladsen så som firmaarrangementer, teambuilding og konferencer. Alle disse er nemlig med til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Kan vi ikke bare lave vores egen frokostordning?

Man kan selvfølgelig overveje om hvorvidt det er en god ide at lave sin egen frokostordning i København. Men man skal dermed helt sikker være klar over hvad man går ind til, fordi det er et kæmpe stykke arbejde. Det kræver nemlig massere planlægning, koordinering og logistik før at frokostordningen bliver en succes. Der skal hyres helt nyt personale, som kan stå for mad og ved hvordan man laver en ordentlig frokost. For nogle store virksomheder, kan det være en fordel. Man har nemlig volumen til at retfærdiggøre at skabe så store omkostninger, da det inkluderer så mange medarbejdere. Men for små og mellemstore virksomheder, kan det sjældent lade sig give sig. Derimod er din og dine medarbejderes tid brugt bedre, i andre aspekter af virksomheden.

Min oplevelse med Nordic Catering

På arbejdspladsen blev vi enige om at skifte frokostordning i København, da vores gamle udbyder blev ved med at levere maden for sent. Jeg fik anbefalet Nordic Catering af en veninde, som mente at de leverede en fremragende frokostordning i København og endda til tiden! Vi fik en gratis prøveperiode på en uge og blev selvfølgelig ved efterfølgende.

Det kan være svært at finde gode lokaler til firmafest i København. Men heldigvis kan du følge linket og få tips og tricks til hvordan du kan finde det helt rigtige lokale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *