Et populært firmaarrangement i københavn

Et populært firmaarrangement i københavn

Har du nogensinde budt dine medarbejdere på et firmaarrangement i København? Med AWA (After Work Arrangement) kan du komme på et moderne firmaarrangement i Danmarks hovedstad, og i dag på bloggen skal det handle om netop dette. AWA har masser af forskellige firmaarrangementer at byde på, så læs med og lær meget mere.  

Firmaarrangement i København med teambuilding og gode oplevelser

Med AWA’s firmaarrangementer i København, har du rig mulighed for at opleve med dine kollegaer/medarbejdere. Er du chef i et firma og kunne du godt tænkte dig, at medarbejderne blev rystet bedre sammen, så er et firmaarrangement det helt rigtige. AWA byder på firmaarrangementer med et moderne twist, og inde på deres hjemmeside kan du læse meget mere om alle de events, de kan tilbyde. Inde på deres hjemmeside, kan du også læse om, hvorfor teambuilding er så vigtigt for din virksomhed på den lange bane. AWA tror på, at bløde værdier er afgørende for de hårde værdier. Dette vil helt konkret sige, at velfungerende og glade medarbejdere skaber bedre resultater på firmaets bundlinje. Det vil altså gøre dit team mere effektive i hverdagen, at tage nogle timer (eller en dag) ud, til at lave teambuilding. Ordet siger det også meget flot: man bygger på teamet, og dette omhandler både deres relationer, deres styrker og svagheder, samt deres glæde ved de andre i teamet og omkring at samarbejde. AWA lover kvalitet i alle deres arrangementer, da de altid har én repræsentant tilstede under jeres firmaarrangement i København, som sikrer sig, at alt går som det skal. Deres værdier lyder: kvalitet, sikkerhed og tryghed.  

Grin og ha´det sjovt sammen med dine medarbejdere

Der er masser af oplevelser at vælge imellem, når du kontakter AWA. De har holdt firmaarrangementer i København i 10 år, og er eksperter på området. De har arbejdet med events på alt fra 10 til 10.000 mennesker – og alle typer organisationer. På deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i artiklen, kan du læse om Top 10 af deres events, men også bladre i de forskellige kategorier. Der er Action & Adventure, Foredrag & Kultur, Mad & Drikke, Musik & Dans samt samarbejde. Alle disse indeholder forskellige arrangementer som bueskydning, firmatrav, e-sport, arbejdsglædeforedrag, cigarsmagning og pibekursus, mindfulness og meditation, gospel, indspilning af en sang i et ægte studie, moderne dans, stomp, city challenge i København, escape room og meget meget mere. AWA er en del af Nordic Events, som jeg har talt om før her på bloggen. De har derfor et kæmpe netværk, som gør, at de kan skabe lige præcis den dag, som I drømmer om i jeres firma. Samtidig er de uafhængige af deres samarbejdspartnere og har ingen præferencer for, hvad I vælger, som firmaarrangement, dog kommer de med bud på et godt event til jeres ønsker og behov som firma. Læs mere om arrangementer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *