Woocommerce webshop går hånd i hånd med din fysiske butik

Woocommerce webshop går hånd i hånd med din fysiske butik

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om at få designet en woocommerce webshop. Det skal handle om en virksomhed, som kan hjælpe dig med at designe en unik, og virkelig konkurrencedygtig webshop som kan gå hånd i hånd med din butik. Læs med og lær mere om præcis hvad de kan gøre for dig for at fremme din virksomhed på nettet. 

Woocommerce webshop til sidestykke af din fysiske butik

Som sagt, så skal det i dag her på bloggen handle om en webvirksomhed, som kan hjælpe dig med at designe en helt ny, super unik og flot Woocommerce webshop til fysiske din butik. Du behøver ikke engang at have en fysisk butik, for at have en woocommerce webshop. Det er ligeledes helt lige meget hvilket produkt eller produkter du sælger, hvor stor din virksomhed er og hvor meget du omsætter for om året, måneden, dagen. Du kan også tænke over, om du har lyst til at have sociale medier, email-marketing, Google Adwords og influencerkampagner. Det er vigtigt, at din nye hjemmeside er overskuelig. Man skal nemt kunne betale for sine produkter, de skal være nemme at finde via kategorier, og den skal tilmed være mobilvenlig, PC-venlig og tablet-venlig. 50% flere kunder handler fra deres mobiltelefon i disse tider. 

Skab ny business med din onlinebusiness

Det er uper smart at kunne sælge produkter på nettet uden selv at skulle arbejde. Det vil altså sige, at ved at have en Woocommerce webshop kan du tjene penge imens du sover. Folk kan have et login, hvorfra de kan tjene point, så de kan få rabatter fremadrettet. Du behøver ikke kun, at have en butik fysisk åben, du kan også have en webshop og de kan sagtens arbejde sammen. Tingene kan komme fra det samme lager, og pengene gå ind på den samme konto. Det er bare en mulighed for dig for at tjene flere penge i din butik. Den virksomhed, som jeg i dag sætter fokus på er virkelig dygtige til webshops i woocommerce og andre programmer som wordpress osv. Det er slet ikke så svært, som det lyder. Det kan være super godt for bundlinjen i din virksomhed, og det kan endda være, at du kan ansætte flere medarbejdere og udvide din virksomheds tilstedeværelse på det danske marked.

Du kan også læse mere på bloggen lige her. Jeg håber, at du får en dejlig dag! Tak fordi du kom forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *