Parterapi Roskilde: Effektiv konfliktløsning i forholdet

Parterapi Roskilde: Effektiv konfliktløsning i forholdet

Der kan være mange årsager til, at det begynder at gå skævt med parforholdet. Måske er der en direkte årsag i form af utroskab eller afhængighedsproblemer. Men det kan også være en form for usynlig problematik, der har skubbet jer væk fra hinanden. Uanset hvad kan parterapi i Roskilde være en god måde at give forholdet en chance til. Til parterapi får I nemlig muligheden for at genfinde forståelsen for og kærligheden til hinanden.

”Hvordan er vi endt sådan her?”

Fylder skænderierne mere og mere, og føles det som om, forholdet gradvist går i stykker? Så er det meget naturligt at spørge sig selv, hvordan det kunne gå til. Der var jo engang, hvor forelskelsen og kærligheden fik det til at føles som om, intet kunne gå galt. Men pludselig drukner lykken i problemer, uden at I måske helt præcist kan definere, hvad der er galt. I sådan et tilfælde kan det være en stor hjælp at bestille tid hos en parterapeut, fx i Roskilde. En parterapeut i Roskilde er nemlig uddannet til at skabe overblik i komplekse problemstillinger og har erfaring med at løse mange forskellige kriser.

Få professionel hjælp med parterapi i Roskilde

I Roskilde finder du virksomheden Polonius, der er specialiseret i personlig udvikling. Til daglig hjælper de mennesker i mange forskellige aldre med at blive de bedste versioner af sig selv. Det gør de med udgangspunkt i metoden NLP, som er en forkortelse for neurolingvistisk psykologi. Metoden har fokus på, hvordan man kan styrke sin bevidsthed og omdanne positive tanker til handling. Denne tankegang er også utrolig nyttig inden for parterapien. Vi er jo alle forskellige, og derfor kan ens personlige udfordringer også være medvirkende til problemerne i parforholdet. Til parterapi i Roskilde vil terapeuten derfor både snakke om jeres fælles og jeres individuelle problemer.

Hvordan foregår det i praksis?

En session parterapi i Roskilde tager ca. halvanden time og koster 795 kr. Til den første session vil I sammen med terapeuten tale jer ind på, hvor konflikten ligger, og hvad der skal gøres for at løse den. Konflikten vil ofte bunde i noget dybere, end man umiddelbart tror. Du kender måske til følelsen af, at et skænderi opstår ud af ingenting og på et helt irrationelt grundlag. Det er fordi skænderier ofte bare er symptomer på en dybereliggende problematik i forholdet. Det er netop det, som parterapeuten kan hjælpe jer med at finde frem til, så I herefter kan lægge en handlingsplan, I kan arbejde ud fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *