Hvordan lærer man dette? Hold længere i sengen

Hvordan lærer man dette? Hold længere i sengen

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om en ting: hold længere i sengen. Det er noget, som kan være svært, men det er også noget, som rigtig mange mænd oplever. Især når de kommer lidt op i alderen, kan det blive et “problem”, som mange oplever. Husk på, at du ikke er alene. 

Hold længere i sengen: du er ikke alene om dette problem

Det skal som sagt handle om emnet ‘hold længere i sengen‘ i dag her på bloggen. Det skal handle om seksuel energi i dag her på bloggen, og jeg har læst en masse om dette inde på Vitalunit for at lære om det. Det er noget, som rigtig mange mennesker, mænd og kvinder, kan have godt af, at lære om. Det er noget, som mange af os ikke tager os tid til at sætte os ind i. Vi tror bare, at vores problem er noget, som vi selv kæmper med. At vi er unormale. Men i virkeligheden er vi alle sammen bare mennesker, og der er rigtig mange mennesker, der oplever de samme problemer på denne front. Der er usikkerheder, der spiller ind. Der er ting, som der i dit liv, som gør, at det måske er svært at koncentrere dig i sengen. Måske er du stresset. Måske er du lige kommet ud af et langt forhold. Måske har du oplevet dødsfald i familien eller vennekredsen. Der er bare så mange grunde til, at sex kan være en svær ting. Så læs med og husk, at du ikke er alene. Langt fra.

Lær at mestre din Seksuelle Energi

Helt teknisk, så lad os lige tale om, hvad der sker hos en mand som kommer for tidligt. Det der sker er, at der bliver bygget for meget energi for hurtigt op i penis. Denne energi når ikke, at sprede sig ud i hele din krop før du pludselig kommer. Lad os tale om dette: hold længere i sengen. Du skal lære, at stimulerer penis istedet for denne alt for hurtige flow af energi. Det skal være sådan, at de små elektriske impulser stille og roligt flyder igennem nerverne og samler sig i det seksuelle område. Stille og roligt. Ikke i løbet af ti sekunder. Det kan være fint en gang imellem, men prøv at tage det helt stille og roligt istedet for at skynde dig, og så at opleve overstimulation.

Læs også mere lige her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *