Cabana Living: Sådan får du et strandagtige look

Cabana Living: Sådan får du et strandagtige look

Længes du efter de dovne sommerdage, hvor du kunne tage en pause fra arbejdet og slappe af på stranden? Du behøver ikke at vente til sommer for at få denne strandfornemmelse. Med Cabana living kan du skabe en afslappet og behagelig atmosfære i dit eget hjem. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle tips til, hvordan du kan få Cabana-looket i dit eget rum. Hold dig opdateret for mere information!

Tilføj et par planter til din stue for at få en øjeblikkelig strandagtig stemning

En af de nemmeste måder at få Cabana-looket ind i dit hjem på er ved at tilføje nogle planter,” siger Cabana-designer Joanna Laajisto. “Planter tilføjer ikke kun et strejf af grønt til dit rum, men de er også med til at rense luften Hvis du ikke er sikker på, hvilke planter du skal vælge, kan du vælge nogle letplejelige planter som slangeplanter eller sukkulenter.

Et andet Cabana-must-have? Naturligt lys.

“Naturligt lys er nøglen til ethvert rum i Cabana-stil”, siger Laajisto. “Det giver ikke kun rummet en lys og luftig fornemmelse, men er også med til at skabe en afslappet atmosfære Hvis du ikke har meget naturligt lys i dit hjem, så prøv at tilføje nogle spejle eller hvide møbler for at lysne rummet op.”

Hvis du leder efter en hurtig og nem måde at tilføje Cabana-stil til din stue på, kan du overveje disse tips fra designer Joanna Laajisto. Planter er en god måde at bringe nogle naturlige elementer ind, mens rigelige mængder naturligt lys vil være med til at skabe den afslappede strandfornemmelse. Og hvis du ikke har meget naturligt lys i dit hjem, kan spejle være en god måde at reflektere det rundt i rummet på. Hold øje med flere tips til Cabana Living!

Hæng noget kunst med nautisk tema på væggene

En anden måde at få Cabana-looket på er ved at hænge noget kunst med nautisk tema på væggene. “Kunst med maritimt tema er en fantastisk måde at tilføje et strejf af strand til dit rum,” siger Laajisto. “Det kan være alt fra muslingeskaller til sejlbåde eller endda bare et simpelt stykke drivtømmer.”

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere unikt, kan du prøve at søge efter vintage nautiske kort eller plakater. Disse kan ofte findes i antikvitetsforretninger eller på nettet. Og hvis du virkelig vil gå helt ud i det hele, kan du altid male dit eget vægmaleri!

Få et nyt sæt kystinspirerede møbler

En af de bedste måder at få Cabana-looket på er ved at investere i nye møbler. “Møbler med kystinspiration er en fantastisk måde at bringe stranden ind i dit hjem på,” siger Laajisto. “Kig efter møbler, der er lavet af naturlige materialer som rattan, flet eller træ.”

Hvis du har et lille budget, kan du altid prøve at male dine eksisterende møbler i en kystinspireret farvesammensætning. Hvid og blå er altid populære valg, men du skal heller ikke være bange for at eksperimentere med andre farver. Og hvis du virkelig ønsker at gøre et statement, kan du overveje at tilføje nogle mønstrede stoffer til dine møbler. Puder, plaider og endda gardiner kan alle være med til at give dit rum en Cabana-fornemmelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *